Doe mee

Een meetup met Jesse Klaver (meer dan 5000 mensen in AFAS 9 maart)
Een meetup met Jesse Klaver (meer dan 5000 mensen in AFAS 9 maart)

Doe mee

Voor een land waarin de hoop het wint van de angst, de vernieuwing van de status quo, en eerlijk delen van egoïsme. Samen maken we verandering mogelijk.

Wil je meedoen met GroenLinks Veenendaal? Dat kan. Sluit je nu aan bij onze beweging. Verandering komt van ons. Van al de kleinere en grotere dingen die we doen. Samen kunnen we de verandering zijn die we willen zien. Onze gemeente is wat wij er van maken. Lees hieronder wat je kunt doen.

Doe mee

Duizenden Nederlands meldden zich al aan als vrijwilliger voor GroenLinks. Sluit je ook aan bij onze beweging. Na je aanmelding ontvang je direct een mail van ons waarin staat wat je allemaal kunt doen om bij te dragen.

Denk mee

Wil je meedenken over de koers van GroenLinks Veenendaal? Kom eens naar een fractieoverleg, of naar een thema-avond. Lees hier meer.

Doneer

Met jouw bijdrage kunnen we de ambities van GroenLinks waarmaken. Een betere wereld - een eerlijkere wereld waar iedereen kansen heeft en we zorg dragen voor elkaar - ligt binnen handbereik. Steun ons met een bijdrage.

Zin in GroenLinks Veenendaal

Wil jij je kennis en ervaring inzetten voor GroenLinks, maar weet je nog niet waar en hoe? Wil je meer weten? Neem eens contact met ons.

Actiemails

Blijf op de hoogte van acties en ontvang mails van Jesse. Meld je aan voor deze mails.

Word lid

Ben je nog geen lid? Zet dan de volgende stap en word lid van GroenLinks.