Ook in Veenendaal moeten jammer genoeg steeds meer mensen een beroep doen op de Voedsel- en Kledingbank. GroenLinks en de PvdA willen deze mensen op een praktische manier extra steunen. 

Met de koude maanden voor de deur is er grote behoefte aan goed ondergoed en warme sokken voor kinderen. De beide linkse partijen willen graag cliënten van de Voedsel- en Kledingbank voorzien van deze essentiële kledingstukken, samen met alle Veenendalers die daarbij willen helpen. 

GroenLinks en de PvdA roepen daarom iedereen op om, als je aan het winkelen bent, ook te denken aan gezinnen die het nu extra moeilijk hebben. Koop daarom een extra setje kindersokken of ondergoed en breng dit rechtstreeks naar de Voedsel- en Kledingbank (Gilbert van Schoonbekestraat 75 3901 PZ) of neem contact op met Sjirk Visser (GroenLinks, sjirkvisser@gmail.com) of Paul Jitariuc (PvdA, paul.jitariuc@veenendaal.nl).

Daarnaast blijven de fracties van GroenLinks en de PvdA  ook in de gemeenteraad voortdurend aandringen op maatregelen om mensen te ondersteunen die in financiële problemen komen door de gestegen prijzen. Deze kledingactie is een extra manier om gezinnen die dit nodig hebben, te helpen. 

Update:

30 november hebben wij onze inzamelingsactie afgerond met een werkbezoek aan de Voedsel- en Kledingbank. Daar mochten wij ruim 200 onderbroeken en 200 paar sokken overhandigen en met dank aan de Hema in de hoofdstraat ook nog eens een doos vol kruidnoten.

Wederom een geslaagde inzamelingsactie met dank aan de vele mensen die gedoneerd hebben.